03/02/2023

Desmantellat un punt de distribució de substàncies estupefaents a Sarrià-Sant Gervasi

La Guàrdia Urbana i es Mossos d’Esquadra van detenir dues persones en una casa del barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes i van decomissar gairebé 1.000 plantes de marihuana i altres substàncies estupefaents

Agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat Territorial de Sarrià-Sant Gervasi de la Guàrdia Urbana de Barcelona juntament amb la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat divendres dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública  i defraudació del fluid elèctric en un operatiu conjunt que va tenir lloc una casa en el barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes.

L’operatiu es va iniciar quan agents de la Guàrdia Urbana van detectar una plantació de marihuana a l’interior de la casa que generava gran quantitat de queixes veïnals per les fortes olors i pel risc d’incendi derivat de l’engranatge elèctric que forma part de la plantació. Aquest fet, sumat a la zona forestal de Collserola on estava ubicada la casa i les altes temperatures d’aquests dies feia que el risc d’incendi fos més elevat .

L’equip conjunt format per unitats de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra va poder corroborar l’activitat delictiva que s’estava produint al domicili i van poder recavar els indicis necessaris per poder posar fi a aquesta activitat amb l’entrada i perquisició el passat divendres.

L’operació va comportar la detenció de dues persones pels delictes abans esmentats, el decomís de 971 plantes de marihuana, diverses quantitats d’altres substàncies estupefaents i material de la infraestructura de la plantació. El resultat va evidenciar que la casa era un punt d’emmagatzematge i distribució de droga.